Beste collega,
 
Wilt u, individueel of in teamverband professioneler, klant- en resultaatgerichter uw markt bewerken én winstgevender zaken doen? 

Onze zakenrelaties en klanten verwachten continu´teit, betrouwbaarheid en innovatieve kracht. Vast staat dat het zakelijk succes van onze organisatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door de perceptie en het oordeel van onze klanten. Om u in al uw klantcontacten verder te ondersteunen kunt u nu gebruik maken van het programma KEEP Improving Sales® 
 
Dit programma is voor zowel front- als backoffice medewerkers en hun leidinggevenden uniek. U zult significant sneller het vertrouwen van uw klanten winnen en klantgerichter adviseren. KEEP Improving Sales® is het enige online trainingsprogramma waarin alle adviesstijlen, inkoopstijlen en verkoop- en adviesvaardigheden worden gecombineerd. Daarnaast krijgt u ook de beschikking over een online applicatie met daarbij een persoonlijk assessmenttool.
 
U kunt individueel of met uw hele team deelnemen. Voor een team stuurt u uw aanvraag naar info@keepcompanycoaching.nl. U ontvangt dan voor alle deelnemers inlogcodes en verdere instructies. 
 
 
   
    U kunt individueel deelnemen door links op de button 'Persoonlijk Verkoop Assessment' te klikken.
     Volg hierna de instructies op het scherm.  
 
 
 
 
   
    Heeft u inloggegevens ontvangen? Klik dan links op de button 'Organisatie Verkoop Assessment'.
    Volg hierna de instructies op het scherm.
 
 
    
    
    
     Via de button 'Mijn Account & Klant Assessment' kunt u, nadat u uw persoolijk assessment heeft gemaakt,
     uw documenten raadplegen en de online applicatie toepassen.

 

© 2010-2012 KEEPImprovingSales.com
Ontwikkeld door CuSo Interactive